Bufet Traditional

45 euro / pers

Canapes

Pachet de primire: spumant si piscoturi

Chifle proaspete, fructe de sezon, salatini si alune 

Bufet rece 

~ mixt mezeluri: salam uscat, sunculita taranesca, muschi tiganesc

~cascaval si branza maturata

~chiftelute de porc

~nufar de rosie cu salata de vinete

~salata de icre pe pat de toast

~salata de hering marinat

~betisoare de castravete si ardei gras

~asortiment de masline

Salate

~salata ciobanului(rosii, ardei, ceapa rosie, ceapa rosie, patrunjel, branza feta)

~salata fantezie cu varza, morcov si marar

~salata asortata de legume proaspete

Bufet cald

~file de salau cu sos de lamaie

~ceafa de porc si frigaruie de piept de pui cu legume

~cartofi rumeniti la cuptor usturoi si rozmarin

~buchet de legume innabusite in unt

CAKE

OPEN BAR 

Apa plata/minerala

Bauturi carbogazoase (Coca - Cola, Fanta, Sprite)

Bauturi necarbogazoase ( Portocale, Visine)

Vodka Absolut, Whiskey J&B

Martini Bianco, Crema de Whiskey,

Vin Cramele Ceptura Cervus Alb/Rosu/Roze

Cafea/Cappucino 

Servicii incluse in pret:

Meniu pe fiecare masa

Fete de masa alb/crem

Parcare privata ( 15-30 locuri, in functie de numar de persoane

Coordonator  dedicat pentru eveniment

Alte servicii se taxeaza suplimentar

Avans: 50 % la semnarea contractului 

Se percepe o taxa de ospatarie de 10 % din valoarea contractului

trim-2421502_1280.png
trim-2421502_1280.png